Fotografie

Fotografie

Om een goede indruk te kunnen geven van uw woning is het van essentieel belangdat de woning goed is gefotografeerd. Op websites zoals Funda, Jaap.nl en van de makelaar wilt u natuurlijk op een verzorgde en mooie manier presenteren. Door onze vakfotograaf bent u gegarandeerd van een goede fotoreportage van uw woning. Onze fotograaf weet wat de beste plaatsen zijn om te fotograferen en zorgt voor een goede belichting met bijbehorende compositie wat in de fotografie voor een perfecte mix zorgt. Daarbij kijkt hij ook naar de opties van de woning zoals mooie rolluiken, markiezen of zonneschermen, wellicht staat het mooier op de foto als u ze ‘uitzet’ of als detail laat fotograferen. Dit gaat altijd in overleg zodat u ook mee kunt beslissen over de manier waarop uw woning in de verkoop komt.

Werkwijze

Als wij de opdracht hebben ontvangen, hetzij van u hetzij via de makelaar, dan maken wij een afspraak met u om de woning zo spoedig mogelijk te fotograferen.Als wij bij u langskomen voor de fotosessie gaan wij er van uit dat de woning opgeruimd is, en dat de fotograaf niet moet wachten omdat er nog opgeruimd moet worden.

Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij nog aanwijzingen geven als er nog iets verplaatst moet worden zodat het op de foto beter overkomt. Wat er gefotografeerd moet worden overleggen wij eerst met u. De fotosessie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Aan het eind van de fotosessie beoordelen wij samen met u de foto’s.

Levering

De foto’s worden door ons handmatig nabewerkt zodat de maximale kwaliteit geleverd wordt. Binnen 24 uur op werkdagen kunt u het uiteindelijke resultaat verwachten. Tevens worden de foto’s in een diashow op een aparte website geplaatst waarvan u de link gelijktijdig met de e-mail krijgt toegestuurd. De foto’s kunnen ook, als u dat wenst, gepubliceerd worden op onze website met ook een melding op onze facebookpagina.

Wij verzenden de foto’s ook naar uw makelaar zodat u daar geen werk aan heeft.

Toepassingen

Voor de makelaars maken wij het heel gemakkelijk! Ze kunnen de foto’s zonder extra handelingen uploaden in hun systeem. Wij zijn bekend met de systemen waar de makelaars mee werken zoals Funda, Goes en Roos, Realworks en Venum.

Hiermee hebben wij alle kennis in huis om de foto’s perfect bij de makelaar aan te leveren.