360°

Wilt u opvallen met uw woning in de zoekresultaten? Dan is een 360° panorama foto een mooie mogelijkheid! De woningen die een 360° panorama foto hebben worden vaker en langer bekeken en komen beter naar voren in de zoekresultaten op Funda.

Foto in de ruimste zin van het woord
Om ‘rond’ te kunnen kijken in uw woning hebben wij de mogelijkheid om de foto’s die wij maken te bewerken tot een 360° panorama. Wij fotograferen op een mooi punt in of om uw woning rondom. Deze foto’s worden later met speciale software verwerkt tot een beeld waarmee u als het ware om u heen kunt kijken op dat punt. Hiermee kunnen dus de bezoekers op de website ‘virtueel rond kijken’ in de ruimte van uw woning. Dit word vaak gedaan in de woonkamer, keuken en buiten in de tuin.

Presenteren
Hiermee presenteert u uw woning op een mooie manier. Omdat deze presentatie van 360° fotografie beter en langer word bekeken is het een mooie en goedkope manier van uw woning beter onder da aandacht brengen. Ook deze panoramafoto’s worden samen met de andere foto’s gepresenteerd op de website.